Stelling: werken afslankpillen?

Er is een hoop te doen over afslankpillen. je kan geen website openen zonder de banners tegen te komen. Ook de gezondheidsraad kijkt mee wat er wordt aangeboden en wat dat dan is. Maar is het echt wel allemaal zo slecht voor je?

We hebben de proef op de som genomen en hebben het product Detox plus uitgeprobeerd. Detox plus wordt aangeprezen op de website van Stayhealthy. Deze website adviseert en informeert over gezond leven. Er worden dagelijks topics geplaatst en hebben een hoop bezoekers. Het is een platform voor iedereen die informatie wil ontvangen over hoe gezond te leven.

Zij bieden dit product, detox plus, aan op hun website en zien het als een steuntje in de rug bij het proces om een gezond gewicht te realiseren. Afvallen zien zij als een manier om gezond te worden en niet perse de benadering vanuit een esthetisch oogpunt, ondanks dat dit natuurlijk wel het resultaat is van het gebruik van dit product.

Als we kijken naar de ingrediƫnten staat het hele product beschreven op de verpakking. Dit wordt ook op de website als tip aangegeven om naar te kijken als je twijfelt over het product. Als het er niet opstaat dan kan het zomaar zijn dat je een kat in de zak hebt aangeschaft. Iedere zichzelf respecterende producent zal altijd de inhoud omschrijven.

Ook kan Detox plus worden geretourneerd mocht het niet zijn wat je ervan verwachtte. ook dit geeft aan dat men zelf overtuigd is van het bewijs dat het werkt. Zo staan er op de website van Stayhealthy een aantal zaken waar je op kunt letten mocht je een product om af te vallen willen aanschaffen.

Zelf hebben we er baat bij gehad en zijn we met de hele redactie gewicht aan het verliezen. De een gaat harder dan de ander, maar er bestaat geen twijfel over de werkzame stoffen in het product Detox plus. Er zijn geen bijwerkingen en iedereen is zeer content en voelt zich fitter dan ooit.